Torrhumling

Nu har det gått en vecka sedan vi bryggde våran Brooklyn Lager klon. Den har stått i 7•C kylskåp och skall nu pumpas över till ett nytt jäskärl. 14 gram Casade torrhumlas i 28 dagar och efter det skall den få mogna lite till på flaska.

IMG_2018.JPG

Att häverta över till det nya jäskärlet gick väldigt smidigt. Jästen hade lagt sig som en skorpa i botten

IMG_2065.JPG

Självklart var det tvunget att provsmaka ölet och doft och smak var väldigt trevliga. Men vi får hoppas att grumligheten kommer att fall ner mot botten innan det är dags att fylla på flaska.

IMG_2070.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s